Uncategorized

Snart lämnar vi maj månad bakom oss..

Och wow vilken fantastisk månad det varit vädermässigt! Kan inte minnas när vi hade så här fint senast i maj.

Även på salongen händer det grejer. Jag testar mig fram med olika ommöbleringar (tror jag är nöjd nu!) och har även anmält mig till utbildning inom fransförlängning. Så snart är jag även diplomerad fransstylist 🤗

Efterfrågan att få göra singel- och volymfransar har varit jättestort. De två första veckorna till elevpris är fulla. Dock finns det lediga tider kvar då för övriga behandlingar. Lite vila behövs mellan seten som tar extra lång tid i början.

Följ gärna Spakammaren på Facebook och Instagram så missar ni inga nyheter och erbjudanden.

Produkterna från Klockargårdens börjar ta slut men ännu finns det doftljus och naturtvålar kvar. Vet inte om jag ska ta in mera så passa på innan dem tar slut. Men Rosenseriens produkter är ständigt aktuella och snart kommer det mycket fina junierbjudandet ut! Håll ögonen öppna.

Dessa två var maj månads erbjudande:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *