Marine Collagen 1000 1 månad

800 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Denna produkt tar jag hem på förfrågan. Skriv till mig via kontaktformuläret vid intresse.

Detta är en produkt för dig som är mån om friskt hår, hud och naglar men även skelett och leder!


Våra kroppar tillverkar naturligt både kollagen och hyaluronsyra men när vi blir äldre minskar produktionen och vi kan behöva ta kosttillskott.

Marine Collagen 1000 är sammansatt av ingredienser som hjälper till att stimulera den naturliga produktionen av kollagen i våra kroppar och produkten kan därmed gynna skelett, leder, muskler och brosk samt hår, hu d och naglar.


Marint kollagen - kan hjälpa till att stödja hudens elasticitet, främja vilsam sömn och stödja skelett. Kollagen bidrar till elasticitet och resistens i bindväven. Detta inkluderar senor, ligament, brosk, ben och hud.

Vitamin C - kan kan ha positiv effekt på kollagenbildning i kroppen vilket behövs i uppbyggnaden av skelett, hud, muskler.

Hyaluronsyra - kan främja friskare och smidigare hud, stöttar återfuktning av huden. Fungerar som en antioxidant.

Vitamin D - Hjälper till att upprätthålla normala skelett. Det bidrar till normala kalciumnivåer i blodet och till upprätthållandet av normal muskelfunktion.

BIOTIN - Stöttar underhåll av friskt hår, hud och naglar, och hjälper kroppen att omvandla mat till energi.

En förpackning innehåller 24 dagsdoser.

Blandas med ca 4 dl kallt vatten när man vill under dagen. Rekommenderad daglig dos är en portion.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil (kost, sömn, stress, mediciner). Produkten är avsedd för friska individer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller intar läkemedel bör du prata med din läkare innan användning. Resultat är individuella. Förvaras oåtkomlig för barn på en torr och sval plats.


Innehåll

Syra (citronsyra), marinkollagen (FISK), surhetsregulator (natriumbikarbonat), färg (rödbetor), smaker (naturligt hallon och citron), sötningsmedel (suraklos), vitamin C (askorbinsyra), hyaluronsyra, zink (zinkcitrat), koppar (kopparcitrat), biotin, D-vitamin (kolekalciferol)

Näringsvärde per portion (1 påse) och i % av dagligt referensintag (DRI)

  • Marin kollagen (FISK) 1000mg / ** av DRI
  • C-vitamin 20mg / 25% av DRI
  • Hyaluronsyra 10mg / ** av DRI
  • Zink 2,5mg / 25% av DRI
  • Koppar 250ug / 25% av DRI
  • Biotin 50ug / 100% av DRI
  • D-vitamin 5ug / 100% av DRI
    ** DRI ej fastställt

Gluten och laktosfritt! Obs! Denna produkt inte är lämplig för veganer/vetetarianer, då denna innehåller kollagen från fisk.


800 kr